Üzletberendezés

Egyedi bútorgyártás

Árusító helyek, pop up store, shop in shop

Kiállítási standok

Milyen anyagok használhatóak fel az üzlet-berendezéshez?


Akril üveg (plexi)

Üvegszerű átlátszó vagy színes műanyag, remek optikai tulajdonságokkal rendelkezik, az ára is kedvező. Hőre lágyul ezért könnyű vele dolgozni, szilárd állapotban rugalmas. Hátránya, hogy könnyen karcolódik és piszkolódik.

Sokrétű felhasználásának köszönhetően például állványok, pultok, polcok elemei lehetnek, de akár egyéb dekorációs célt is szolgálhatnak.


Fa

A fából készült eszközök azon túl, hogy természetes hatást keltenek, időtállóak. Ajánlatos a minimál dizájnhoz, de jól beilleszthető a feltűnő üzletberendezésekbe is. Kombinálható üveggel, fémmel, kővel.

Ideális recepciós pulthoz, irodákba; felhasználható bútorként, vagy dekorelemként.


Fém

A fém leginkább állványokhoz, árutartókhoz, polctartókhoz alkalmazható, továbbá olyan elemekhez, ahol alusínek vannak az elembe beépítve. Nehéz, vagy nagyobb mennyiségű tárgyak tartására, tárolására ajánlatos, de ahogyan az előzőeket, úgy a fémet is fel lehet használni üzletberendezési dekorációs elemként.


Üveg

Hasonló célokra használható mint a plexi, de törékenység miatt kevesebben választják. Leginkább vitrinekhez, szekrényekhez ajánljuk.

 

Mi az, amiben mi tudunk segíteni?

Cégünk meghatározó profilja az üzletberendezés: felméréstől a kivitelezésen át, egészen a beszerelésig.

Lakás, családi ház vagy bármilyen üzleti célú helyiség – étterem, iroda, kereskedelmi egység – berendezéseinek, bútorainak megtervezése és legyártása. Jól felszerelt bútorgyártó üzemünkben a faipari megmunkálás és felületkezelési eljárások széles körét alkalmazzuk, a berendezéseket munkatársaink a helyszínen – vidéken és az ország határain túl is – szakszerűen, garanciával be is építik.

Egyedi üzletberendzési elképzelések megvalósítása sem akadály. Természetesen a megrendelő által biztosított tervek alapján is dolgozunk.

Minőségi üzletberendezések: állványrendszerek, POS- és display rendszerek, rácsos falak, krómozott elemek, falisínes rendszerek, árutartók, vitrinek, pultok.