Reklámtáblák

A cégtáblák, reklámtáblák, megállító táblák közös jellemzője, hogy valamilyen információt közölnek a cégről vagy a céggel kapcsolatosan. Különbség annyi, hogy a reklámtáblák és a megállító táblák az eladáshelyi értékesítést erősítik, a cégtáblák pedig általános információval szolgálnak a cég nevével, címével, egyéb adatával kapcsolatosan. Természetesen mindhárom eszköz kivitelezését vállaljuk.


Reklámtáblák

Használható kültéren (az épület előtt, vagy magán az épületen is), és beltéren. A jó reklámtáblának igazodnia kell a cég arculatához és csak a releváns, rövid információt kell, hogy tartalmazzon. Világítással kiegészítve nem csak nappal, de éjszaka is hatásos.


Minden esetben a megrendelő igényeit maximálisan figyelembe véve, elfogadott látványterv alapján dolgozunk. Meglévő reklámtáblák felújítását, átalakítását is megoldjuk.

Élvilágítók

Kül - és beltéren egyaránt alkalmazható igényes megjelenést biztosító korszerű reklámtábla. Érdekessége abban rejlik, hogy a megvilágítást a tábla élébe beépített LED rendszer biztosítja. A felületbe lézer segítségével gravírozott tartalom különleges megjelenése adja a tábla egyediségét.

Habbetűk

Habosított műanyagból készült reklámtáblák, felíratok. Alkalmazásuk abban az esetben praktikus, ahol már kiépített világítás van, vagy a környezeti adottságok miatt nincs szükség további világítás kiépítésére valamint szempont, hogy a reklámeszköz könnyű anyagból készüljön.

Világító előlapos plasztikus reklámtáblák

Ha elrugaszkodunk a klasszikus "dobozformától" gondolkodhatunk 3D hatású feliratokban, arculati elemekben is. Ennél az eljárásnál a szinterezett fémlemezből készült betű vagy logó palást plexiborítást és precízen kialakított fényzárást kap, a világításról pedig hajlított neoncső vagy LED panel gondoskodik. Rendkívül feltűnő, igényes megjelenést biztosító eszköz.

Világító és nem világító totemek

A totemek, információs táblák az ügyfelek tájékozódását teszik könnyebbé. Lehetnek egyaránt beltéri és kültéri felhasználásúak, világító és nem világító kialakításúak is. Megfelelő méretben és kihelyezésben rendkívül hatékony kommunikációs eszköz.

Világító plasztikus reklámtáblák

A gyártástechnológia szempontjából megegyezik az előző táblával, de ebben az esetben a palást plexiből készül, így ennek a táblának valamennyi oldalán érvényesül a megvilágítás.

Indirekt megvilágítású plasztikus reklámtáblák

Ebben az esetben a reklámeszköz önmagában nem világít. Alapanyaga lehet habosított PVC, plexi vagy bármilyen más anyag. Az eszköz megvilágítása indirekt módon, egy külső fényforrás segítségével történik.