POS eszközök - displayek

POS eszközök, vagyis eladáshelyi reklámeszközök, a termékek és szolgáltatások hatékony bemutatása, eladáshelyi megjelenítése elengedhetetlen kelléke a hatékony üzletmenet biztosításának. A POS eszközök célja a vásárlók figyelmének felkeltése, vásárlási vágy képzése. Ennél fogva minél színesebb és mutatósabb annál szembeötlőbb. Fontos az aprólékos megtervezés, hogy az eszköz kommunikációja egyértelmű legyen.


Ebben nyújtanak segítséget a különböző displayek, amelyek mind funkcióban, mind méretben és dizájnban az egyedi megrendelői elvárásoknak megfelelően készülnek plexi, fa, fém vagy üveg felhasználásával.


Ezen eszközök tervezése és gyártása cégünk egyik főtevékenysége, örömmel nyújtunk segítséget már a promóciós elképzelések és lehetőségek tervezési szakaszában is!

Világító POS eszközök - világító displayek

A megrendelő igénye szerint kialakított – funkcióban és megjelenésben – az elvárásokhoz egyedileg tervezett hatékony kommunikációs és eladásösztönző eszköz. 

Információs eszközök

A legtöbb cégnél és szolgáltató intézménynél szükség van tájékoztató vagy figyelemfelhívó feliratokra. Ezek lehetnek egyszerű ajtóra helyezhető névtáblák, folyóson elhelyezett információs táblák vagy akár veszélyes anyagot jelző figyelmeztető táblák is.

Emlékdíjak és trófeák

Emlékezetes események, rendezvények, versenyek valamint kimagasló teljesítmények elismerésének kifejezésére szolgáló egyedi, kreatív emléktárgy, amely teljes mértékben a megrendelő elképzelései alapján kerül megtervezésre és kivitelezésre plexi, üveg, fa vagy fém anyagok felhasználásával.