Design

Cégünk szakemberei és korszerű berendezései lehetővé teszik a megrendelői igények széleskörű kielégítésére. Amennyiben technológiával, alapanyagokkal vagy kivitelezéssel kapcsolatos kérdése lenne, kollégáink készséggel állnak a rendelkezésükre.

3D látványtervek

Ügyfeleink elképzeléseinek kivitelezésének egyik legfontosabb eleme a szóban forgó termék megtervezése.A gyártási folyamatok megkezdése előtt igényesen elkészített 3D látvány és gyártmány tervet készítünk, melynek segítségével megrendelőink láthatják az elkészülő termék pontos méreteit és végleges megjelenését.

Grafikai tervezés

A grafikázásnak mindig is nagy szerepe volt a reklámiparban, az alapanyagok és a technika fejlődésével egyre szélesebb körben lehet a fóliázási eljárást alkalmazni. A fólia grafika lehet színes fóliából, plotter vágott felirat vagy bármilyen egyéb, digitális nyomdatechnikával előállított anyag. Grafikai stúdiónkban, kapott anyagokból bármilyen tervezést el tudunk készíteni. Nincs szükség külső grafikust igénybe venni.

Betűvágás

Professzionális vágógépünkkel bármilyen fóliából ki tudjuk vágni a grafikát. Digitális nyomda és dekorációs stúdiónkban több színes fóliavágást is el tudunk készíteni. Fokozott igénybevétel esetén laminálási eljárással meg tudjuk erősíteni a fóliákat.

Digitális nyomtatás

Legyen szó molinóról vagy One Way Vision ablakfóliáról, modern nagyfelbontású digitális nyomtatónkkal fotó minőségű nyomtatást tudunk bármilyen tekercses alapanyagra készíteni. Igény esetén egyéb kiegészítő munkálatokat is elvégzünk, mint riglizés, zászlófűzés, laminálás, kasírozás stb...